Wie zijn wij

In dit privacybeleid vertellen we hoe ‘t Joggingske je persoonlijke informatie gebruikt en beschermt. We kunnen dit beleid wijzigen door deze pagina bij te werken.

Deze privacy verklaring regelt de verwerking van je persoonsgegevens door de verantwoordelijke voor de verwerking: ‘t Joggingske, Dillenburgstraat 23, 3290 Diest, België, KBO 0451.441.067.

Door het verstrekken van je persoonsgegevens op de website tremofashion.be en door het op deze website vermelde emailadressen doorsturen van persoonsgegevens, verklaar je kennis te hebben genomen van deze privacy verklaring en ga je er eveneens uitdrukkelijk mee akkoord, alsook met de verwerking zelf.

Het adres van onze website is: https://www.tremofashion.be.

Algemeen

‘t Joggingske leeft de “Wet van 8 december 1992 tot bescherming van de persoonlijke levenssfeer ten opzichte van de verwerking van persoonsgegevens” na, zoals gewijzigd door de Wet van 11 december 1998 en ook de anti-spambepalingen uit Boek XII van het Wetboek Economisch Recht over het “recht van de elektronische economie”.

‘t Joggingske stelt zich met deze privacy policy in regel met de Europese Verordening 2016/679 van 27 april 2016 over de bescherming van persoonsgegevens.

De verantwoordelijke voor de verwerking van uw persoonsgegevens is ‘t Joggingske.

Welke persoonlijke data we verzamelen en waarom we dat doen

tremofashion.be verwerkt uw persoonsgegevens om telefonisch contact met u op te kunnen nemen als u daar om verzoekt, en/of om u schriftelijk (per e-mail en/of per post) te kunnen benaderen indien u telefonisch onverhoopt niet bereikt kunt worden

Reacties

Als bezoekers reacties achterlaten op de site, verzamelen we de data die getoond wordt in het reactieformulier, het IP-adres van de bezoeker en de browser user agent om spam te bestrijden.

Een geanonimiseerde string, gemaakt op basis van je e-mailadres (dit wordt ook een hash genoemd) kan worden gestuurd naar de Gravatar dienst indien je dit gebruikt. De privacybeleid pagina kun je hier vinden: https://automattic.com/privacy/. Nadat je reactie is goedgekeurd, is je profielfoto publiekelijk zichtbaar in de context van je reactie.

Media

Als je afbeeldingen naar de website upload, moet je voorkomen dat je afbeeldingen uploadt met daarin GPS locatiegegevens (EXIF data). Bezoekers van de website kunnen de afbeeldingen van je website downloaden en deze locatiegegevens inzien.

Contactformulier

Door ons te contacteren via het contactformulier, hebben we van jou een duidelijke bevestiging nodig dat je graag van ons informatie wilt ontvangen. Je kan dit makkelijk doen door de daarvoor voorziene checkbox aan te vinken, die zegt dat je akkoord gaat met de registratie, verwerking en gebruik van jouw e-mailadres, telefoon nummer, naam en voornaam. Op deze manier kunnen we je vlot contacteren en verder helpen.

Nieuwsbrief

Voor de inschrijving op onze nieuwsbrief, hebben we van jou een duidelijke bevestiging nodig dat je graag van ons informatie wilt ontvangen. Je kan dit makkelijk doen door de daarvoor voorziene checkbox aan te vinken, die zegt dat je akkoord gaat met de registratie, verwerking en gebruik van jouw e-mailadres.

Je kan je zonder motivering uitschrijven voor deze dienst. Dit kan eenvoudig door te klikken op de uitschrijflink onderaan elke newsletter of door contact op te nemen met onze customer service via de verschillende kanalen, zoals telefonisch, via e-mail, via chat en onze socialmediakanalen.

Cookies

Bij Tremofashion maken we gebruik van cookies en vergelijkbare technieken om je bezoek zo aangenaam mogelijk te maken. Door het verzamelen van jouw internetgedrag binnen en buiten onze website kunnen wij en derde partijen advertenties en content aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.

Ingesloten inhoud van andere websites

Berichten op deze website kunnen ingesloten (embedded) inhoud bevatten. Bijvoorbeeld video’s, afbeeldingen, berichten, etc. Ingesloten inhoud van andere websites gedraagt zich exact hetzelfde alsof de bezoeker deze andere website heeft bezocht.

Deze websites kunnen gegevens over jou verzamelen, cookies gebruiken, tracking van derde partijen insluiten en je interactie met deze ingesloten inhoud monitoren, inclusief de interactie met ingesloten inhoud als je een account hebt en ingelogd bent op die website.

Met wie we uw data delen

Bij je registratie in onze winkels en op de e-shop bij het plaatsen van een bestelling online, ga je akkoord met de Algemene Voorwaarden van ‘t Joggingske.

Je persoonlijke gegevens worden alleen aan derden doorgegeven, voor zover dit wettelijk is toegestaan, met als doel de contractafwikkeling of afrekening van je bestelling af te ronden. In het kader van jouw bestelling ontvangen onze partners (zoals bijv. transporteur, logistiekbedrijf, banken) alle noodzakelijke gegevens, die ze alleen mogen gebruiken om hun taak te vervullen. Wij eisen van hen ook dat zij in orde zijn met de privacywetgeving en dat jouw gegevens met de grootste zorg worden behandeld. 

Hoelang we uw data bewaren

Wanneer je een reactie achterlaat dan wordt die reactie en de metadata van die reactie voor altijd bewaard. Op deze manier kunnen we vervolgreacties automatisch herkennen en goedkeuren in plaats van dat we ze moeten modereren.

Voor gebruikers die zich registreren op onze website (indien van toepassing), bewaren we ook persoonlijke informatie in hun gebruikersprofiel. Alle gebruikers kunnen hun persoonlijke informatie bekijken, wijzigen of verwijderen op ieder moment (enkel de gebruikersnaam kan niet gewijzigd worden). Beheerders van de website kunnen deze informatie ook bekijken en wijzigen.

De persoonsgegevens worden door ons bewaard en verwerkt voor een periode die noodzakelijk is in functie van de doeleinden van de verwerking en in functie van de contractuele relatie tussen jou en ‘t Joggingske.

Welke rechten heb je van je eigen gegevens

Als je een account hebt op deze website of je hebt reacties geplaatst, kan je verzoeken om een exportbestand van je persoonlijke gegevens die we van je hebben, inclusief alle gegevens die je ons hebt gegeven. Je kan ook verzoeken dat we deze persoonlijke gegevens die we van je hebben verwijderen. Dit bevat geen data die we verplicht moeten bewaren in verband met administratieve, wettelijke of beveiligingsdoeleinden.

  • Recht van toegang en inzage

Je hebt het recht om op elk moment kosteloos je gegevens te consulteren. Hiervoor kan je makkelijk contact opnemen met onze customer service.

  • Recht van verbetering, verwijdering en beperking

Je hebt steeds het recht om ons te verzoeken je persoonlijke gegevens te verbeteren, aan te vullen of te verwijderen.

  • Recht van verzet

Je beschikt eveneens over een recht van verzet tegen de verwerking van je persoonlijke gegevens.

  • Recht van vrije gegevensoverdracht

Je beschikt over het recht om je persoonlijke gegevens die door ons verwerkt worden in gestructureerde, gangbare en machine leesbare vorm te verkrijgen en/of aan andere verantwoordelijken over te dragen.

  • Recht van intrekking van de toestemming

Wanneer de verwerking gebaseerd is op uw voorafgaande toestemming, beschik je over het recht om deze toestemming in te trekken.

 

Als u niet tevreden bent over onze verwerking van persoonsgegevens en als u meent dat contact met ons opnemen het probleem niet kan oplossen, dan biedt de AVG u het recht om een klacht in te dienen bij de bevoegde toezichthoudende autoriteit (https://www.gegevensbeschermingsautoriteit.be/).

Toegang door derden

Teneinde je persoonsgegevens te kunnen verwerken, verlenen wij toegang tot je persoonsgegevens aan onze werknemers en eventueel aan dienstverleners zoals een betaalprovider voor de verwerking van je betaling of koeriers voor de verzending van je bestelling.

Wij garanderen een gelijkaardig niveau van bescherming door contractuele verplichtingen tegenstelbaar te maken aan deze werknemers, aangestelden en dienstverleners, die gelijkaardig zijn aan deze privacy verklaring

Veiligheid en vertrouwelijkheid

Wij hebben veiligheidsmaatregelen ontwikkeld die aangepast zijn op technisch en organisatorisch vlak, om de vernietiging, het verlies, de vervalsing, de wijziging, de niet-toegestane toegang of de kennisgeving per vergissing aan derden van persoonsgegevens verzameld te vermijden alsook elke andere niet toegestane verwerking van deze gegevens.

In geen geval kan ‘t Joggingske aansprakelijk worden geacht voor enige directe of indirecte schade die voortvloeit uit een foutief of onrechtmatig gebruik door een derde van de persoonsgegevens.

Je dient te allen tijde de veiligheidsvoorschriften na te leven, onder andere door elke niet toegestane toegang tot je login en code te voorkomen. Je bent dus als enige verantwoordelijk voor het gebruik dat wordt gemaakt vanaf de website van je computer, IP-adres en van je identificatiegegevens, alsook voor de vertrouwelijkheid ervan.

Als u de indruk heeft dat uw gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, of indien u meer informatie wenst over de beveiliging van door tremofashion.be verzamelde persoonsgegevens, neem dan contact met tremofashion.be op via [email protected]

WIJZIGINGEN

Deze privacyverklaring is afgestemd op de diensten die wij aanbieden op onze websites en in onze winkels. Wij behouden het recht deze privacyverklaring op elk moment te wijzigen of te actualiseren.

Bij belangrijke wijzigingen, zullen wij dit op onze homepage vermelden.

VRAGEN EN FEEDBACK

Als je vragen heeft over deze privacyverklaring, kan je steeds contact met ons opnemen via onze contact pagina.